Istoria Radio Mynele

Frecventa Manelelor si Istoria Radio Mynele Romania

Radio Mynele a fost ascultat pentru prima data in aparatele de radio incepand cu anul 2000 in Fm-Bucurestean in cartierul Pantelimon Bucuresti.Pe atunci se asculta foarte mult muzica romaneasca, disco, rap, hip-hop, toata colectia de cd-uri, casete Hits 95,96,97 pe care se regaseau cele mai cerute melodii de catre ascultatorii radioului Mynele si de acolo ne-a venit si ideea de Radio Mynele inspirata de pe copertile acelor discuri!

Radio Mynele a fost creat din dragoste si pasiune pentru muzica ,pentru ascultatori,pentru radio !

Eram foarte pasionati de radio si ne doream din ce in ce mai multe zile de emisie ,din ce in ce mai multi ascultatori si emisiunu frumoase pe placul publicului! Radioul a fost infiintat de Costy pe atunci cu un bun prieten Iulian vecin de cartier si el pasionat de muzica !Ideile au inceput sa curga de la sine ,ascultatorii erau din ce in ce mai multi ,timpul trecea,vestea desprea noi tot mai mult se ducea si eram printre primele posturi de radio ca si numar de ascultatori !

Toate bune si frumoase incepusem sa fim foarte cunoscuti de catre ascultatori,prieteni si chiar vecini,pana cand intr-o buna zi cand Mynele nu s-a mai auzit in aparatele de radio,nimeni nu stia ce se intamplase ! Postul de Radio Mynele a fost monitorizat si depistat de catre autoritati pe atunci IGR si a fost inchis …!

 

Multa aparatura confiscata,scule de emisie antene,castetofoane si decuri! De atunci o perioada de timp nu s-a stiu nimic de radio Mynele ,ascultatorii sunau la alte posturi de radio si intrebau de noi,atunci Costy a fost invitat la un alt post de radio sa povesteasca de ce radio Mynele nu se mai aude in aparatele de radio si atunci le-a promis ca vor revenii din nou si asta doar si numai pentru clipele frumoase petrecute dealungul emisiunilor ,doar si numai pentru ascultatorii care deja se familiarizasera cu noi!

La o perioada de timp tipul de la acel post de radio la care noi am povestit publicului despre oprirea radioului Mynele ne-a propus sa ne unim si sa redeschidem impreuna iar Radio Mynele !zis si facut ,nu s-a mai stat mult pe ganduri si pe frecventa de 103.3Mhz se putea asculta iar Radio Mynele mult mai atractiv, mult mai frumos si mult mai ascultat! Emisiunile frumoase au durat pana in vara anului 2003 cand Radio Mynelet a anuntat oficial pe radio ca emisia va fi intrerupta pentru o perioada de timp, pentru schimbarea locatiei a studioului etc! In toamna anului 2003 Radioul a fost redeschis sub o noua formula alaturandu-se alti noi colegi si anume Gabriel si SeMpreSef doi tipi pe care Costy i-a cunoscut in parcul Oraselul copiilor-Tineretului din Bucuresti! Programele erau mult mai diversificate si de atunci incepusem pentru o perioada sa emitem non stop! Eram cautati de studiouri de renume pentru promovarea lor si a solistilor ,iar ele in schimb ne ofereau spoturi pentru radio,totul incepuse sa mearga ca uns!

Va continua ….tine-ti aproape, mai sunt multe de spus!

Radio Mynele continua traditia pe internet in mediul online si aduce aceleasi programe muzicale asa cum o facea candva pe frecventa Fm-ului Bucurestean unde manele si dedicatii se auzea de dimineata pana seara tarziu pe Radio Mynele Bucuresti 🙂

Pana data viitoare va invitam sa accesati si pagina Evenimente Radio Mynele Romania ->> aici <<-